Αναζήτηση:
ΑρχικήΗ Εταιρία ΠροϊόνταΕπικοινωνία
Συχνές Ερωτήσεις για τα φίλτρα νερού

Ε.  Πότε ένα κεραμικό φίλτρο θέλει  καθαρισμό;
 
Α.  Μόλις   η ροή γίνει  μικρότερη από το κανονική.
 
Ε. Το φίλτρο μου γεμίζει πάρα πολύ γρήγορα, τι μπορώ να κάνω για αυτό;
Α. Σε μερικές περιπτώσεις   υπάρχει τόσο πολύ βρόμικο και θολό νερό  που κάνει το φίλτρο μας να γεμίσει πολύ ποιο γρήγορα από το κανονικό.  Σε αυτές τις περιστάσεις, είναι καλό  να χρησιμοποιηθεί ένα προ-φίλτρο κεντρικής παροχής. Αυτό θα αποτρέπει το γρήγορο γέμισμα το φίλτρο μας, θα ελαχιστοποιήσει τον καθαρισμό και θα επεκτείνει έτσι τη ζωή του φίλτρου.
 
Ε.  Δεν έχω  μετρητή ροής . Πώς μπορώ να υπολογίσω πόσο νερό έχει περάσει μέσω του φίλτρου μου;
Α. Κατά μέσον όρο μια μέση οικογένεια τεσσάρων ατόμων καταναλώνει περίπου 8 λίτρα νερού ανά ημέρα, για μαγείρεμα, καφέ , τσάι και γενική κατανάλωση. Επομένως, βασισμένοι σε 10 λίτρα ανά ημέρα για μια τετραμελή οικογένεια η ζωή του φίλτρου μας μπορεί να υπολογιστεί εύκολα.
 
Ε. Τι συμβαίνει όταν αφήνω το φίλτρο αχρησιμοποίητο για μια μακρά χρονική περίοδο;  
Α.  Εάν η κανονική χρήση του φίλτρου διακόπτεται, μπορεί να υπάρξει αύξηση των αβλαβών  βακτηριδίων.    Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα στοιχεία φίλτρων που δεν περιέχουν τον ενεργό άνθρακα και KDF  ( κοκκώδη ενεργό άνθρακα).   Το ξέπλυμα του  φίλτρου και η παρατεταμένη ροή, θα λύση το πρόβλημα.  
 
Ε.  Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα  μπορούν να   αφαιρέσουν τα άλατα και  την σκληρότητα από νερό;
Α. Δυστυχώς τα φίλτρα  διήθησης ενεργού άνθρακα δεν αφαιρούν τη σκληρότητα από το νερό.  Η σκληρότητα του νερού   μπορεί να αφαιρεθεί  με αποσκληρηντη   ή με μαγνητικές  συσκευές.
 
Ε.  Τα κεραμικά φίλτρα ενεργού άνθρακα μπορούν να αφαιρέσουν το αλουμίνιο από το νερό;
Α.  Τα κεραμικά φίλτρα  νερού είναι  κατάλληλα για την αφαίρεση του αλουμινίου με μοριακή μορφή. Δεν είναι κατάλληλα για το διαλυμένο αλουμίνιο. Για να μεταχειριστούμε νερό που περιέχει το διαλυτό αλουμίνιο,  η αντίστροφη όσμωση είναι η καταλληλότερη λύση.
 
E. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα μπορούν να αφαιρέσουν την chloramine;
Α.  Η chloramine μπορεί να αφαιρεθεί με τα φίλτρα ενεργού άνθρακα , αλλά απαιτεί πολύ μεγαλύτερο χρόνο επαφής με αυτόν,  Έτσι με μια  αργή   ροή νερού μέσω του φίλτρου, μας εξασφαλίζει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
  
Ε. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα μπορούν να αφαιρέσουν τον σίδηρο;  
Α.  Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα  είναι τα μόνα κατάλληλα για την αφαίρεση του σιδήρου, σε μοριακή μορφή.   

Ε. Τα κεραμικά φίλτρα ενεργού άνθρακα μπορούν να αφαιρέσουν την Legionella;
Α.  Δεδομένου ότι Legionella έχει μια παρόμοια μορφολογία με το e-COLI, τα κεραμικά φίλτρα παρέχουν παρόμοια προστασία ενάντια σε Legionella.  
Ε.  Τα κεραμικά φίλτρα ενεργού άνθρακα μπορούν να αφαιρέσουν τα νιτρικά άλατα;
Α.  Δυστυχώς τα κεραμικά φίλτρα ενεργού άνθρακα,  δεν θα αφαιρέσουν τα νιτρικά άλατα. Στο σπίτι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των νιτρικών αλάτων είναι μέσω ανταλλαγής ιόντων.

Copyright © 2009 Hydrotherm -- Κατασκευη eshop by infocus